-, I need something bad right now, bad to make me feel good

Vädret är verkligen inte att leka med idag, men vad gör det när man har finfina vänner att umgås med? Nu ska jag börja skriva dendär jävla engelska uppsatsen som ska vara inne imorgon, har haft himla många veckor på mig men som vanligt skjuter jag upp allt till sista minuten, charmig är man ju. Imorgon ska jag trätta min babe lite fort, kirra lite cash åt henne och sen bär det av till fjällen hela helgen. Några mil ifrån Åre. Jag är faktiskt peppad, majoriteten av folket som jag ska dit med är underbara, sen kommer det 300 skallar till så det blir nog kalas.


-, Senare och lenare men aldrig mjukare

Jag har så jäkla ont i magen, gick hem från skolan i snöstormen och jag trodde aldrig att jag skulle komma hem. Här kommer lite bra saker iallafall hehe




-, The crime of the day is when you do it again

Ohoj 3 juni 2010 kommer bli en fin dag, eftersom jag och Anna ska spana in grapparna i det utomordentliga bandet AC/DC. Blir knäsvag och tårögd bara jag tänker på hur underbart det kommer bli. Äntligen!


-, I get high with a little help from my friends

Ohoj vad skönt det har varit med helg, helt ynderbaRT. Idag har jag haft sån jävla träningsvärk (bland annat) så det känns som jag har infulensa, helt sjukt. Kunde inte röra på mig så tiggde till mig lite massage av ponnyn. Såg Anna på teven oxå, coolingbryyden min.

Jag och morsan begav oss till vårdcentralen för jag skulle visa upp min halvnakna kropp för en läkare, hon försäkrade mig om att det säkert skulle vara nån ful gamling som skulle kika på mig. Sen när vi satt och väntade kom en ung mörk och förjävla fin man ut och vi kollade på varandra och skrattade, inte kunde det vara han? Ah fast jo tydligen, hehe underbart lixom. 


-, Jag får sista ordet

jag hatar dom alla
men ingenting är väl bättre än att veta att man pallar alla svin i sitt liv
och jag ler åt dom som stör mig för det som stör dom är att jag tar för mig

-, Bränna upp lite flimmerhår



-, Badadadideido, run along with Captain Jack hähä

Kaffedejtat med Anna, kikat på gymnasium och tvingat männen i familjen att baka underbart goda muffins med mig idag. Grymt jag är på att sammanfatta. ACDC i sommar förmodligen! Behöver jag säga mer? Jag är så jävla glad, ge mig höstlovet igen så skulle jag vara helt seriöst genomlycklig. Var fan bästa veckan i mitt liv på riktigt, hua vad jag saknar folk.


-, Oh wei, oh wei, blev allting för stort så säg

"Jag sitter i aktivitetsrummet, och spelar gitarr
Ingrid har inte sin blåa tröja på sig, jag blir jättearg
"




-, Who says you can't drink on a tuesday?

Charmigt att alla 35+are på facebook använder sjukt många !!!!! och ????. Moget lixom hehe.
Grattis Janis Joplin




-, Ponny

Imorse sällskapade och käkade jag frulle med lilla hästen som sovit här, det var mysigt sen gick jag och la mig igen. Utan större framgång, var klarvaken efter få timmars sömn inatt, varit toktrött hela dagen och har blivit sockerberoende tack vare helgen. Det går inte för sig! Det är förresten på Hemköp allt händer, striptease bakom kycklingen. Solade med Zandra (http://www.zandraztar.bloggplatsen.se), så tokskönt är det och hon är kalas.

Och eh ah, imorgon ska jag fan inte göra nånting förutom släpa mig till skolan och det kommer bli så nice. Sen på onsdag ska jag dricka kaffe med min älskade lilla Anna (http://annarockjunkie.blogg.se), det var allt för längesedan nu. Efter det måste jag på gymnasieöppethussak, var dödssjuk när vi var där med skolan så jag missade det. Orkarinteeeeeevälja. Du din jävla slyna som berövar mig min frihet, sakta dödar mig och föder mig med grismat, du skall inget säga. Håll käften!

Nu ska jag leta efter min förbannade nagelfil, sedan mysa ner mig i min mysiga säng och kika på Blåsningen. Jag är cool som länkar och älskar bilden


-, Wednesday 13


Onsdag den 13e idag, ska fira med att njuta av hans ytterst underbara musik tills jag slocknar. Lär ju bli underbart. Snart helg oxå, lär bli typ lika underbart <3

-, tiiSSdaaHHgg

Idag fyller Carlos folköl! Och jag har varit på skolan lagom mycket.
Snälla ring inte.

Hey now baby you're so strange,
And you like it that way,
How could something so beautiful turn out so fucking deranged

-, Det är Koko Kintyre jag vill ha!


Här får ni lite Musik att spänna sig till 


-, Du är så YEAH YEAH WOW WOW hähä

Idag är inte riktigt min dag, får hoppas jag har bättre tur imorgon för det kan behövas. Ischlopischlo! Fast jag valde en dålig dag att ha en dålig dag på, nolllgradigt och rätt skönt ute, särskillt efter att vi solat. Sovit massa när jag inte ska sova, och ätit massa fast jag inte ska äta har jag också gjort. Men kan ju inte påstå att det spelar någon roll eftersom jag har gått ner 2 kilo! YEaHhhH OOOBBHOOHH jaahh

-, Captain Jack

I WANNA GO HOME! Eller ah, jag vill inte lämna huset haha

badassbilder. mjaou. vi har nu infört dödsstraff för plankare!



-, för att jag kan!

Uppsala var great! Firade Björn som fyllt 18, griskul fest och sen kan man ha mycket roligt med en megafon kan jag lova. Folks reaktioner var guld värda! "Alla tåg har ersatts av cykeltaxi!" osv.. "Stanna! Släpp påsen!"

Hade sällskap på tåget hem så det var inte lika uttråkade som det brukar vara, men ganska skönt faktiskt att bara sitta och inte göra nånting, typ som jag gör nu. Iochförsig borde jag, som den lilla tjockis jag är (DONKEN<3), sussa eftersom jag har skola imorgon. Men sånt är grymt överskattat. Underbar helg iallafall!

i was smoked out,
torn up,
drunk as fuck
and i wouldn't want to change a thing!
/,,/
  


-, Oh bla BLA bla

Mitt jullov har varit jättefint men alldeles för kort. Fick höra nu för ett tag sen att vi hade varit ute en halvtimme för tidigt och firat det nya året, men det märkte ju inte vi så ingen skada skedd, lite jättekul hur duktiga vi är bara. Annars har jag chillat jättemycket med bra folk, och Kim ägde mig och Madde på Markooliospelet. Imorgon åker jag till Uppsala typ jättetidigt så nu tänkte jag gå och sussa. Heil Knekt!

-, owhuuhroiuk

Har sett Avatar, och som alla andra säger så var den BRA. Bra sällskap med. Nu blir ska jag försöka att inte frysa ihjäl så det bara sjunger om det, sommar skulle sitta fint.


-, 2010

Nyår var lyckat tycker jag verkligen. Härligt att vara med Zandra på tolvslaget, och nu har vi blivit duktiga på att inte röka, typ iallafall. Jättefin kväll med andra ord fast dagen efter var riktigt hemsk, haha fyfan. Hua! 2010 blir bra!

-, nyyårrrrrrrr


RSS 2.0