-, Grått jävla nytt hår bitches

Snart blir det till att pysa ner på stan å sen galej, hejdå 2009! Man kanske skulle satsa på att sluta röka? Happy New Year


-, vajjnn

Zandra är himla bra och imorgon är det nyår. Överskattat till tusen men jag har smultron vin! Kan inte bli annat än bra.

-, Hej Hej

Jag har varit massa på stan, blivit glad för Annas skull, kirrat Uppsala-biljetter, sovit som fan, spelat en jävla massa spel och förstått hur underbara mina vänner är dom senaste dagarna. Jag saknar min enhörningskompis, därför är de tsynd att det inte blir nå Eksjö. Men Sundsvall är absolut inte så illa det heller!

-, God Jul


Såhär blir det när jag och farsan fixar tomte!



Och såhär blir det när jag och min misslyckade lilla norrlänning (<3)
åker skoter. Fast det ser inte så farligt ut på bilden hahaha fyfan

-, Merry Christmas you scumbags


Grattis på födelsedagen Jesus!
Det jag gillar bäst med denhär bilden är att ögonen och den nyktra uppsynen matchar mössan

-, Birsta



oh hoj vad vi är dåliga, så jäkla badass. jag fick en finfin julklapp och
en finfin dag av anna iallafall! birsta är vår grej


-, Cheers to the friends that were alibis

Nu är det slut med skolan för iår, jag fick 6 mvgn och jag vet inte hur jag lyckades med det, har inte knullat nån lärare eller pluggat men jag är glad iallafall! Kommer få tre tusen spänn av päronen som kommer sitta finfint! Har köpt alla jävla julklappar och slagit in dom nu, lika fint som om jag vore en treåring. Imorn blir de åka skoter men Annizzzz, min c00la slizzkompizz! Jag längtar svinmycket även fast det var så kallt så jag tänkte gråta idag, cool norrlänning man är! På tal om inget vet jag inte om det blir Eksjö eller Sundsvall på nyår, efteråt blir det iallafall tungpiercing. FAN VA JAG SKRIVER MYCKET DÅ.



-0,1 haha
-7,5 så är jag nöjd

-, hur många grisar är vi nu?

för nu ger han mig bara mörker
tar mig med in i natten
det är det han har kvar
för nu tar jag bara glädje
tar honom in i natten
det är det jag har har kvar
:D


-, vinterland


vinter! hatar att det blivit som en liten lämmelgång till rökstället,
litejävlastig med snö upp till midjan överallt så klart jag trillar lixom
förstår mycket av mig själv!

 
vattenskalle

 
överbliven bakchoklad, steorider, cappuccino och en tupplur = perfekt kväll

+0.6

-,

Kräksnöar!!

-, fredagsbildooorrr





-, såckerr

Nu gör jag det jag är bäst på; muffins! Dock inte dumlemuffins. Men alltså jag tror jag har tappat mina bak-skillz för dom ser jättekonstiga ut. Fan


-, rnr


mmmm yummie, söndags-mecidin!

-, älskade telefon

Det är nu jag förstår hur sjukt beroende jag är av min telefon! Fan vad den har fått varit med om grejer i sitt liv nu, säkert kul för den att få vara ute på galej utan mig men fan, JAG SAKNAR DEN. Och hatar lite för den får se Electric Boys och inte jag. Kom hem till mamma nu! Kan inte sova utan din närhet jävla pellefonjävel


-, Blossa

Igår lyckades vi bli utslängad från domsaga (hur fan lyckas man med det!? surkärringjävel) i kylan men det ordnade upp sig och vi drog på efterfest efter att vi fått gratis minimorötter och jag tappat bort min telefon.

Nu gör jag massa julgodis och har på mig min rosa tomteluva men känner ingen som helst julstämmning, jag vill vara typ 23 så jag skulle kunna se Electric Boys ikväll.


-,

Lagom kul att det var 20 jävla minus grader när jag skulle till skolan.
Idag har jag intervjuat en (söööt haha)muslim och snart kommer Madde, det är ju fredag!

-, konst var jag?

Sebastian ringde och jag blev inte klokare för det. Måste ju vara dum i huvudet men det var fint när det var fint måste jag säga. Himla bra snubbe när han är på det humöret. Knas

alkohol och anna är tydligen min grej?? sure, har rätt i att jag älskar anna och alkohol är trevligt men finns faktiskt annat oxå. semlor tillexempel!!! haha nej okej jag är inte rolig.

-,





-, wasp wasp wasp

Vi brottades på hälsan, det kändes manligt måste jag säga. Fick en rosa kamera av far min ikväll, det kändes mindre manligt så det går väll jämt ut kan jag tänka mig. Jag tycker att den är jättesöt iallafall haha. Och mamma tycker jag ser ut som "ett sånt där mongo som har försökt gjort sig fin" när jag har min enhörningstoffs. OCH det är ca tio minus ute så jag känner starkt för att gå i ide.

Sommarn -08 var så fin så fin haha! Tor det är enda gången nånsin jag blivit full på enbart cider, iofs var det starka jävlar så var väll inte så konstigt. Skulle inte sitta fel med lite värme nu.


-, night prowler



Idag råkade jag sova några timmar extra och vi käkade julbord på skolan. Det var typ det enda som jag gjorde där, sen fick jag agera inbrottstjuv när jag kom hem. Måste erkänna att jag är riktigt begåvad. Blev först småsur när jag fick reda på att Joel och Alexander var backstage och chillade med Alice Cooper, men Alice hälsade till mig så nu är jag glad igen! Kan nog dö lycklig också, för jag ska se honom och Iron Maiden bland annat i Augusti! Sen blir det förmodligen Peace N Love med. Tur att jag har min bästaste bästaste bruuud! Guldvärd är hon. Nu ska jag försöka komma i säng tidigt för ovanlighetensskull.

-, You make me wanna

Så jävla glad är jag. Det är bra.
FAN i helvete vilken bra sommar det kommer bli.
Taggaaaaad!


-, Sonisphere


Det finns alltid tid för en idiot och idag har varit slappt. Fast jag kan knappt
gå för jag är en hurtig jävla människa. Vet inte hur jag ska göra med jullovet.
Ljug inte då. Jag och Anna fick Sonisphere biljetter som resten av Sverige iallafall så jag är
SÅ JÄVLA GLAD

-,mobilis.. HOPPAS





-, Told you I'll be here forever

Har tränat idag och det är så jävla skönt, både hatar och älskar det typ haha! Jävligt mör nu iallafall. Och imorgon släpps Sonisphere Festival biljetterna, så jag taggar och ber till gud. FaAasiken vilken kalas-sommar det kommer bli.

Fan va fula vi är men
, When the sun shines, we’ll shine together


-, du tror att du är bättre än mig?

Haha igår var fan awesome. Vi förfestade i en källare på Hedbergska, hade tvålkrig, vissa blev väll lite väl fulla men det var jättetrevligt. Sjukt bra folk! Sen gick vi till pipeline (hehe M fick typ släpa M) och vi kom in utan att betala ett öre, tror jag iallafall. Lillasyster var kalasbra som vanligt och sen blev det efterfest på Strand hotell. NISSE! Bastade och var rockstars lixom. Roliga bilder vissa lär ha, haha.. Jag och Anna kirrar det alltid. Bästa tjejen är hooon.


-, .alltingmeddigvardetjagvilleha

En snubbe från min klass la till mig på facebook, så kikade lite på hans profil. Han hade en vän, och det var jag.

Här kommer en fin bild för att visa hur fin Anna var igår, idag mår jag SÅDÄR.
Men det var fan kul

-, rock n roll


-, I love the boys who hate to love because they're just like me.

 
Nu jävlar har jag godkänt i matte! YEAH! Hos tandis har jag också varit.
I kissed your lips you pulled my hair it was the craziest thing.

-, ENHÖRNINGis

 
Jag är enhörning och Fille är min enhörningsvän!
Såhär ser jag ut precis innan jag ska stånga någon

-, http://existenz.se/out.php?id=18954

röka gräs - ja
ta ecstasy - just de
dricka sprit - jodu!

Haha fan jag vill kunna soooovaaaa!

-, pixx



Finmiddag och kaffekask på ikea bland barnfamiljerna
och mongoliderna. Fan vi ägde birsta i lördags


-, smurfff

Helt sjukt vad jag, som det lilltroll jag är, saknat träningarna! Så jävla skönt och roligt även fast man inte är lika bra som för sisådär två år sen, men man kan ju bara bli bättre och takterna sitter kvar nånstans djupt där inne och dom ska grävas fram. Underbar träningsvärk jag kommer ha imorgon. Många som fyller år idag, vissa bättre än andra, grattis till dom iallafall.


-, hold your head, hold it up HIGH

Första helgen hemma på länge blev rätt fin alltså, men det är tråkigt att berätta vad man haft för sig så det låter jag bli att göra. Typ lite iallafall. Äntligen orkat fixa till två tröjor som morsan köpt åt mig för ganska längesen, och imorgon ska jag träna! Önskar mig en våg i julklapp.


-, ha ha ha

yeah yeah like i said you are really fit
but my gosh don't you just know it

sprutsjuk! fast det blir en bra helg ändå. såssex var bra

-

http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.1575687

-, HIGH N DRY

Alltså det är ju kul att ha massor att göra men nu ska jag ta det lugnt några timmar!
Varit med Julia på stan idag, käkade fin donkenmiddag, kladdade, trillade i rulltrappor och annat roligt. Go brud detdär och jag är glad att vi blev uppdragna :* Och ! OCH ! AHH!!! Hemlis hah! Men å Anna och Julia, ordnar vi de är vintern räddad. Macka.

RSS 2.0