Får inte nog av fågelturken

Halloj! Det här är en fågel! Fågel! Nu ska jag spendera resten av min kväll i min säng, utan en tanke på att plugga fysik inför provet imorgon (I'm a rebel, rebel, don't you just know it!) får lixom inte in så mycket mer i skallen nu så det är ju ingen idé att fortsätta. Jag hade mvg i fysik förrut, jag lovar. Han tänker inte på fågel! Du har en fågel på dig! Fågel...
Ja det är farligt!

Det spelar roll! Det är farligt Du dödar fågel!

Alltså visst, det är synd om fågeln men fyfan i helvete vad jag skrattar åt den här. Seriöst. Kalasbäst! Turken är förresten helt underbar och måste ha ett hjärta av guld. Blir glad av honom, fler sånna tack! http://www.youtube.com/watch?v=XdAJrQ2kHv4

My mama told me there'd be days like this


Whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story.

Har verkligen gett dehär med att sova en ärlig chans men det funkade inte så jäkla bra alltså. Kan typ bara somna när jag är full, sover med någon eller mitt på dagen. Fast jag överlever ändå tror jag. Gav tjockis-livet en fet chans med men det är inget för mig heller märker jag nu, känner mig som en val. No more chubby! Fast börjar nog efter höstlovet kan jag tänka mig men börjar förbereda mig mentalt nu haha!

Tog mig till skolan trots att jag mådde piss imorse, var tillochmed där en kvart innan vi började. Go mig själv lixom, woho. Ballerina är godare än singoalla!

Älskar Ica-Jerry! Rotfruktsvecka!


Still i'm gonna miss you

I fredags åt Sebastian och jag glass och igår var jag först skitglad, sen skitfull och sen skitarg. Men det var kul iallafall och jag är helt grym på att sammanfatta. Marielle och Frida är kalasbra med och gjorde mig på bättre humör, guld värt. Gotthard är fett bra och har chillat hela dan. Mys! Kung på att sammanfatta som sagt.

Vilken jävla tur jag har.

There's no logic here today

Idag har varit mucho bra, stan x2 först med Marielle och senare med Anna och Alx. Sen parkerade jag mig i soffan resten av kvällen tillsammans med bror min. Lagomt soft. Har förresten druckit 1 mosat äpple, 9 pressade druvor, 1/4 mosad mango, 1 pressad passionsfrukt och 1,5 mosat acerolabär! Coolio.

Vann igen! Tänker inte berätta för dig, men fyfan vad jag är bra ibland. I jämförelse. Småelakt men fuck you jag blev glad. Blir ju inte heller sämre av att jag, som aldrig fått godkänt på ett matteprov utan komplettering, fick vg på senaste hehe jag blev snorlycklig. 

 värt en blondieblick.


Without you it's aces high

Surra och drack kaffe med Anna idag, var helt tokiga men känns skönt att kunna vara sån ibland. Planerade och spatserade lite gjorde vi också, riktigt skoj! Längtar (hört av en klok att man ska längta!) till helgen som vanligt, skolan suger livet ur mig ibland alltså. Jag vill kunna sova med! Det var en gång två blinda snickare och en såg <3

Hey Foxy Mama, You smell kinda pretty. Wanna smell me? Hoohah!


Chomp, chomp, chomp, AAAUGH! The PAIN! The Horrible PAIN! Mmmm.... Creamy! Chomp, Chomp, Chomp, AAAUGH! The PAIN! The stabbing knives of pain! Hey! It's got nuts in it!

Once bitten twice shy and still we never learn

Idag saknar jag Sanne obeskrivligt mycket, hade så sjukt roligt med henne i Stockholm, iofs är det inte så konstigt när vi är dom bästa 94orna i typ hela världen. Älskar den kvinnan iallafall!

Jag har kört snöskoter, bil och fyrhjuling. Ätit souvas, västerbottenost, surströmming, pitepalt och tjälknöl. Jag kan åka skidor, längdskidor, skridskor och snowboard. Jag har upplevt snöstrom, midnattsol och 2m snö. Jag har druckit mig full på hembränt, sovit utomhus på vintern, badat isvak, plockat hjortron, träffat på ren i det vilda, träffat på älg i det vilda, spenderat tid i fjällen när det inte har varit lov, sett dunderklumpen, snusat och jagat vilt. Jag bor i norrland, kan vara få ordig, pratar ganska norrländsk dialekt, kommer typ ifrån en norrländsk släkt och jag känner en same.


Mitt underbara norrland, förjävligt och kallt men vackert

Snow bound... snow bound... just like a Russian winter
Hell bound... Hell bound... beware of the Russian winter in the U.S.A.


Spin another lie and tell me it's alright

Perfekt morgon: vakna runt tio brevid nån älskvärd, morgonsex, äta en stor och asgod frukost, ha sex, somna om, vakna runt ett, ha sex, äta frukost igen, ha sex, cigg. HELL TO THE YEAH!

Midnite heart beats loud and strong


Don’t need another perfect stranger driving me insane


Ser ut som en efterbliven fjortis men jag är hård och bryr mig inte!
Luggen är åt fel håll och Cheap Trick är orgasmvarning.
Bra sovamusik med, så lycka till, till mig själv!

There's no points for second best

Har ätit asmycket socker och är sjukt speedy gonzales, och Sebastian har åkt hem så jag har ingen att vara jobbig mot. Det är frustrerande haha! Har haft en kul helg iallafall och nu blir de väll typ duschen, bokrecension och te. ANTECKNA.


If it's lovin' you, I'm better off dead

Hann med mycket idag, fan så bra. Rim och milkshake&nikotin-diet oxå.
Ointressant dehär, och nu tycker jag att det borde bli helg!
 


Stay golden, cause you are a star!

Nu ska jag vara cool och berätta om min dag eftersom jag har inget bättre för mig allvarligt talat. Var iallafall grymt duktig och var på skolan idag, har bara syslöjd + ttf på tisdagar så det var ganska värt. Sen blev det kaffe med Anna, hon är kalas, och sen stan lite grann med Marielle. Till middag åt jag frukost! Nu ska jag kolla på Ronny och Ragge, good shit fan.

Welcome To The Jungle

http://www.youtube.com/watch?v=IYRC4H64EFk
Axl i dendär videon är nog den läckraste människa mina ögon någonsin skådat. Jag skulle gift mig direkt!

You said I should be gentle and be good, but hoped to hell I would be bad

Saknar håret och brunheten, men inte låren haha :)

I laughed at all the jokers wanna make me walk on glass

 
And I always kick the castle that's been built up on the beach (heh ha)

Antikrist

På norra kom en gubbe fram och sa att Lisa såg kristen ut, medans jag och Douglas var antikrist. Där satt den!


Whatever gets you thru the night

Igår var det mysväder så jag och Emma myste med film, te, cigg, frukt, godis och hårdrock. Har förresten tänk på att en jävla töntlatte kostar ungefär lika mycket som ett ciggpaket. Det suger, och jag vill ha asmycket pengar. Nu blir det till att skriva uppsatser, tvätta, städa och baka kanelbullar som en äkta hemmafru.


Christian the lion!

http://www.youtube.com/watch?v=rkglYMYbyeo&feature=related
Ge mig ett lejon och jag kommer bli riktigt lycklig! Lätt ett av världens coolaste och vackraste djur, jag vill gosa ihjäl mig med de. Fast alltså när jag tänker efter är nog en hund minst lika bra, en stor sådan iallafall. Tom fredagskväll förresten.


I just want to find out, baby...where'd you learn what you know?

Börjar bli riktigt duktig på att somna sittande nu, blev iallafall kaffe med Anna och sen lite chill med Douglas. Nu ska jag baka!

 
Lilltjejen haha åhhhhhh! 


Won't you come and sit with me? I'll tell you all my lies

Moppe till skolan imorse var ju kanske inte det smartaste jag gjort, knappt en grad ute och trodde jag skulle frysa ihjäl. Men man lär sig av sina misstag heter det ju. Efter skolan blev det stan med min älskade lilla Emma, dricka kaffe, kedjeröka och lätta hjärtat, finns det nåt bättre sätt att spendera eftermiddagarna på?

Alltså när det gäller det motsatta könet finns det tre saker som jag helt ärligt prioriterar högst; ögon, ojobbighet och personlighet! Och herregud vore jag man skulle jag ligga jävligt bra till hos mig själv har jag kommit på, om man bara utgår från domdär sakerna. Älskar ögon som förtrollar och mina ögon är det inget större fel på, ibland är dom faktiskt helt klarblå och skitfina. Sen kan jag inte påstå att jag är speciellt jobbig, iallafall inte mot mig själv. Pantad och tom bakom pannbenet är jag inte heller, även om jag inte väljer att visa det allt för ofta hehe. Nej men, är ju fast med mig själv resten av mitt liv så det är väll lika bra att försöka gilla läget.

Nu ska jag vara för lat för att plugga och kika på film halva natten. Har redan druckit mitt morfin så jag mår fint mannen!

RSS 2.0