- I hate the ones who love to hate because they're just like me

Duktiga jävla tjejen som får 30/30 när jag inte varit på en enda lektion om ämnet! jag småhatar (älskar egentligen) AnnaGRockjunkie för att hon fått mig att börja lyssna för mycket på Escape The Fate men hatar dramakings på riktigt. Men visst, nu ska jag vara sympatisk.
Sliizvovven, onda ögat å sånt


-, bäbis behandla mig inte dåligt

Har för ovanlighetensskull inte saknat min säng. Jag vill faktiskt inte sova i den inatt. Kalashelg, men vad annat kan man förvänta sig av vårt fantastiska awesomecrew!:D<3 Alltså visst, ni bitches hemma i Sundsvall hade säkert jätteroligt men jag ångrar mig faktiskt inte. Uppsala/Sala/Västerås var great tack vare folket.


- Kaniiiiiin

Idag var en bra jävla dag så jag är lycklig! Är helt frisk nu så pyste till skolan, kikade teater och var sedan med Madde och Julia hos Abbe. Hela jävla dagen har varit awesome, får man två kramar och ett stjärtnyp av Frida kan dagen inte bli annat lixom. Och imorgon åker jag till Uppsala/Sala! Lite synd att man missar 80tals kvällen på kårhuset och att jag får magkatarr av min medicin men annars så! En tjusig bild bjuder jag på iallafall.

- jag kan fixa andra åt er om ni vill...
- ... fixa vad?
- kaniiiiin!


- the colour of insanity

Kommer bli helt sjukt bra på att svälja piller igen, 7 per dag lixom! Go mig själv. Och jag saknar jucieNboozeGroggARN! Ska väll kika priser nu, fuling! Lite Ben&Jerry's hinner jag oxå med
 


-, One got down three to go

Jag orkade inte kämpa mer idag så jag gav upp och lät en doktor klämma, kika och ta prover på mig. Jag har tydligen halsfluss, så fick antibiotika och ska vara kry om tre dagar! Can't wait, jag vill röja ju.


-, srf

Jag är sjuk och känner för att ta mitt liv. Har galet ont överallt. Det blir nog iallafall inte Kiss för mig igen nästa år, Sweden Rock Festival känns mer lockande.


- So I say a prayer when I need it most to the Father, Son and the Holy Ghost and sign it from a sinner with no name

Men okejdå, Torpshammar var inte så farligt. Det var ganska kalas faktiskt, spådde i bibeln i fredags haha. Sen körde vi Maffia och åt god mat hela tiden. Igår tänkte vi gå ut och ta lite luft runt elva kanske, slutade med att dom flesta hängde med och vi hamnade på fest hos brandmänsstudenterna. Ganska mums alltså. Fast i småbyar som Torpshammar måste man tydligen akta sig för byvakten på natten när man är ute och ränner, vi drog iallafall därifrån nån gång och träffade sedan ett par andra brandmän! Eller ah, dom gick på den andra brandmansskolan eller vad det nu kallas iallafall. Hängde med dom hem och det var jävligt kul. Var dock bara jag, Emma och Katta som var hjältar och stannade kvar när de andra brudarna drog hem. Nångång på morgonen kokade vi typ nio paket nudlar och åt som grisar, nudelkrig lixåååm. Kan ju säga att det inte var många som hade alla Fritzlar i källaren då. Underbart rolig natt iallafall och när vi kom hem igen hade vi ju självklart inte tid att sova. Sova är för töntar så nu mår jag jättedåååligt. Godnatt.


- r.i.p

Var på begravningen och minnesstunden idag, det var så fint... Och påvägen dit tittade solen fram för första gången på riktigt länge. Är glad att Zandra följde med och höll min hand, fyfan va vi grät. Lider verkligen med hans föräldrar, Martina och dom andra anhöriga. Hon fick låna en ängel. Nu ska jag åka till torpshammar över helgen, mhm väldigt party.
Glad man kommer vara.

Vila i frid Joel Viklund
1990 - 2009

-

Chill dag. Träffade Julia lite snabbt och hon är kalas. Sen var jag med min härliga Anna. Mina vänner är rätt bäst!

Och nejejnejenjnejenjen. Så känner jag just nu, för mycket i huvudet. Charmigt. Röker i mitt rum gör jag oxå, charmigt det med. Hua.


-


superman came and saw me chained
i called the devil by his name and felt your blood in my veins


- Sne å Skel



I'm far away from everyting we knew
But all I see reminds me so 'bout you
Face to face I'm a hopeless case
We go on and I pretend
Cause I'm far away


Rädda julen

Gör en instats som påverkar oss alla här -> http://www.raddajulen.nu/ MEN rösta bara på dom goda! Vill inte ha kvar dom vidriga, som typ romrussin och ägglikör! Om höstnougat eller Cocoskola ryker blir jag ledsen. Fast ska passa på att vara glad nu även fast det är svårt ibland, bryter nog ihop på fredag om jag känner mig själv. Sen rymmer jag iväg över helgen, det blir kul iallafall. Gott om inte annat.


pyssLa

Idag är en bra dag! Peace out

I'm so high I could eat a star

Jag har gått upp alldeles för mycket i vikt men om sisådär en vecka kommer det värsta vara borta igen kan jag lova ;) Imorgon får jag pengar och känner jag mig rätt kommer dom försvinna jävligt fort! Jag längtar ihjäl mig snart


I want to get shitfaced and do stupid things I will regret for the rest of my life

Åkte till Martina idag, vi åt paj och tog oss en två timmars promenad. På fredag är det begravning. Kan inte sluta tänka på det som har hänt Joel, får inte ut det ur skallen. Rent ut sagt så är det helt sjukt jävla hemskt och orättvist.

Imorgon blir det skola, få tillbaka mitt älskade puder och träffa min babe. Ser jag framemot!

,

Åkte till Eva idag och det var mysigt, regnigt och fett. Robins är kärlek.

02:11 är det exakt tre veckor sedan det ofattbara hände, tänkte stanna uppe och tända ljus men jag mår jävligt illa så jag sover istället. Tänker på honom och hans anhöriga iallafall, och på att livet är egentligen orättvist och meningslöst när allt bara kan ta slut på någon sekund. Fast den tanken får en iofs att försöka göra det bästa av det man har. Så tänker jag nu iallafall, och även fast många kanske inte märker det har jag förändrats helt sjukt mycket dom senaste tre veckorna. Gäller mest mitt sätt att se på andra och sättet att se på livet. Också lärt mig uppskatta vikten av att ställa upp för sina vänner och uppskatta dom underbara vännerna man har. Jag ska kämpa för att finnas för dom som betyder något när dom behöver mig. Kör aldrig onykter, drogpåverkad eller utan körkort förresten. Många liv kan förstöras, fyfan.

Vila i frid Joel Viklund

Oh my but that little country boy can play


Sånthär drag fast x30 var det när The Donies lirade Johnny B Good tillsammans med Degeneration. Man skådar mig och Julia lite, herregud vad badass! Hahaaa äsch jag tänker på Frank Zappa lite så överlever jag.

Give me some money so I can fix up, then you'll get your show

Igår blev det först booze n jucie hemma hos Anna ut i skogen, sen åkte vi rääserbiil in till stan med färdtjänst. Blev tokfulla, hon faila lite men jag hade skoj! Kikade på trillingarna (The Donies) dom var väll bättre än jag trodde och snygga som få. Jag och Julia blev uppdragna på scen och efter det fick jag en piercad banan i käften haha! Banga på efterfest gjorde jag också, herregud vad man hinner med sig. Mådde fantastiskt dåligt imorse så det blev till att sova vidare. Nu jävlar har jag uppdaterat om läget rejält.


Don't slap my face unless you kiss me


aouch


Little by little tonight

Sova, bio, Anna och hennes bullar! Så har min dag i stortsett varit, lagom slappt och skoj. Jag är småsjukis som vanligt och då blir man lat. Somnar sittande när man läser gör man också.

My wildest rose cuts so fine and deep
It hurts but never shows


Honesty didn't get me anywhere

Önskar det fanns något jag kunde göra för henne, vi var iallafall på kyrkogården och kollade idag. Vackert var det. Hoppas hon inte gör något dumt.

Anna är förresten en babe som är guld värd, kan jag lova!
Skolan och folk som är respektlösa suger! Mycket utropstecken är bra

all i want is to feel alive, but i'm dying on the inside

Sådär ja!


snö

va kul, jag som trodde dagen inte kunde bli värre. tyckte även att jag var trasig förrut, men det är verkligen ingenting emot nu. fyfan. att jag tydligen kan vara så jävla dålig. jag orkar fan inteee.jävla bloggjävel oxå.emo. berätta inte om mina jävla misstag, för tro mig. jag vet, FÖR jävla väl. förlåt. har kommit långt med mina aggressionsproblem ändå, var fan cp förrut. men nu är jag duktig i jämförelse. snöar gör det oxå! ska ryka nu PÖss


hatar folk som tar avstånd när något riktigt hemskt händer

händer fan alltid dom bästa, så jävla tragiskt och det gör fan ont i hjärtat på mig. jobbiga är att allting lossnar när man är själv, önskar jag kunde göra något mer än bara finnas. jag och zandra träffade iallafall martina och tände ljus idag, och det var så jävla vackert där! kan inte ens föreställa mig hur hon mår, men försöker verkligen ställa upp. hon är så stark som lever vidare för hans skull, tror aldrig jag skulle klara av något liknande.
cigg och grogg nu så kan jag sova sen. toppen.

vila i frid joel viklund


<3

Haft det bästa lovet/veckan i hela mitt liv. Måste helt klart göras om och jag längtar till den 27e!

RSS 2.0